C​oaching by Marcha 

 Begeleiding bij Stress en Burn-out          

Waar gaat jouw gevoel naar uit?

Je voelt dat het niet goed met je gaat. Een gevoel van constant watertrappelen om boven te blijven. Je zou wel met iemand willen praten, maar met wie? Kon je maar bij iemand terecht waar je  je verhaal kan doen, iemand die naar je luistert, niet oordeelt en je met een spiegel voorhouden en handige direct inzetbare tools weer in balans kan krijgen. Coaching by Marcha biedt laagdrempelige, empathische en praktische begeleiding. Met (direct) toepasbare handvatten is zij de perfecte sparringpartner om  jouw grenzen te vinden.

Kijk zelf welk van de onderstaande links jou het meest aanspreekt.

Grenzen aan leren geven

Heb je moeite met het aangeven van jouw grenzen? Grenzen aangeven is meer dan 'Nee' zeggen. Krijg meer vrijheid en ervaar meer rust en respect. Durf te zeggen wanneer iemand teveel van je verlangt, dingen vraagt die je niet wilt, of erken dat het niet gaat lukken.

Begeleiding bij Stress

Een beetje stress is helemaal niet erg. Maar als je lange tijd spanning ervaart, snel geïrriteerd bent en weinig tot niet meer kunt ontspannen zou dat kunnen leiden tot een burn-out. Preventie is hierbij erg belangrijk. Samen gaan we in gesprek over jouw leven en ontdekken we de aandachtspunten.

Begeleiding bij Burn-out

Overbelast raken in de vorm van overspannenheid of een burn-out kan verschillende oorzaken hebben. Er zijn verschillende factoren die hierbij een rol spelen, zoals persoonlijkheid, de mate waarin iemand over veerkracht beschikt , privé-omstandigheden en niet te vergeten werk, waar vaak de belangrijkste oorzaak ligt.