C​oaching by Marcha 

 Begeleiding bij Stress en Burn-out          

“Laagdrempelig, empathisch en met handvatten die direct toepasbaar zijn ga ik graag met jou in gesprek om de beste versie van jezelf te worden.”

Marcha

Even voorstellen.....

Mijn naam is Marcha Meuldijk, 45 jaar en gediplomeerd Stress- en burnoutcoach. Daarnaast ben ik ook werkzaam als Voedingscoach/ BGN gewichtsconsulent. (www.voedingscoachmarcha.nl) Samen met mijn man en zoon woon ik in Zwijndrecht. 


In 2014 ben ik mijn praktijk begonnen.  Naast het bewust maken van gedrag en patronen, het geven van voedingsvoorlichting, voedingsadviezen en het motiveren van mijn cliënten, bekwaamde ik mij steeds verder in het proces van gedrag en gedragsverandering. Ik volgde een opleiding emotie-eten en ook daar leerde ik; stress en eetgedrag zijn sterk verbonden. Dat bleek ook uit de vele vertrouwelijke gesprekken die ik met cliënten mocht voeren. Mindset en emoties kregen steeds meer aandacht in het veranderproces. Toen ik daarnaast in mijn nabije omgeving werd geconfronteerd met de gevolgen van een burn-out was he​t voor mij een logische stap naar een erkende opleiding Stress- en burnoutcoaching.


Mijn begeleiding wordt gekenmerkt als empathisch en laagdrempelig, waarbij bewustwording, erkennen en herkennen van valkuilen de belangrijkste kernwaardes zijn.